Panas-diobral produk

  • Ténis Ball Mesin

    Ténis Ball Mesin

    Progrmmable, osilasi internal, drills prasetél, dibabawa, jauh dikawasa.

  • Mesin baskét

    Mesin baskét

    Bedah kalapa, gampang ngagunakeun sarta mindahkeun, némbak dina interval pondok.

  • S8025 Badminton Mesin

    S8025 Badminton Mesin

    Dipaké ku Koréa Kidul Nasional Tim Badminton keur latihan, nyandak anjeun ka luhur.

  • Stringing Mesin

    Stringing Mesin

    Pikeun duanana badminton sarta raket ténis, otomatis tinggi-akurasi stringing.

  • Football / Mesin soccer

    Football / Mesin soccer

    Kadali jauh, adjustable on hotrizontal na nangtung, dibabawa

  • Mesin voli

    Mesin voli

    Hiji pasangan robot keur latihan voli Anjeun nu pernah meunang capé.

  • Squash Ball Mesin

    Squash Ball Mesin

    Prakték Squashball nyalira tur leuwih éfisién, Anjeun kudu ieu.

  • S4025 Badminton Mesin

    S4025 Badminton Mesin

    Programmable tunggal lulugu shuttlecock jujur, pasangan anjeun ka pro.

Naha AS

  • profesionalisme

    profesionalisme

    SIBOASI geus manufaktur mesin bal pikeun 13 taun

  • Tim D Sunda kuat &

    Tim D Sunda kuat &

    Tetep ngaronjatkeun produk aya na ngawanohkeun produk anyar

  • kualitas Produk

    kualitas Produk

    produk stabil ngandung 2 taun-nanaon, kacida dianjurkeun ku konsumén

  • Taliwang gancang

    Taliwang gancang

    Kalungguhan waktos 5-15 poé gawe pesenan biasa

mitra kami

  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand06
  • brand08
  • brand09
  • brand10
  • brand11
  • brand12