Faqja zyrtare e internetit l Siboasi: makinë top tenisi, makinë qitje basketbolli

Përqendrohuni në makinat inteligjente të stërvitjes sportive

SIBOASI ka qenë prodhuesi numër 1 për makineritë inteligjente të topave që nga viti 2006, duke u shitur në mbi 100+ vende dhe rajone. Produktet variojnë nga makineria e basketbollit, makineria e gjuajtjes së badmintonit, makineria e tenisit, makineria stërvitore e futbollit (futbolli), makineria e stërvitjes së volejbollit, makineria e ushqimit të topit të kungujve, makineria e fiksimit të raketave dhe makineria e stërvitjes padel do të vijë së shpejti në treg ...

6
5
34
3
2
106_1
106
106_3

  Kualifikimi

  nder

  Certifikimi autoritar ndërkombëtar dhe 230 certifikata kombëtare të patentave

  Trego Produktet

  • Badminton Machine Training
  • Tenis Ball Machine
  • Makinë për qitje basketbolli
  • stringing Machine
  • Makinë futbolli/futbolli
  • Volejboll Machine Training
  • Makinë top kungulli
  • Makinë PingPong
  • Dritat e reagimit
  • Makinë trajnimi Padel

  Aktiviteti i fundit

  Që nga viti 2006, SIBOASI është bërë një kompani ndërkombëtare gjithëpërfshirëse e grupeve sportive inteligjente që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin. Fushat e saj të biznesit mbulojnë pajisje sportive inteligjente (të tilla si makineria e gjuajtjes së futbollit, makineria e stërvitjes së basketbollit, makineria e gjuajtjes së volejbollit, makineria e topit të tenisit, makineria ushqimore e badmintonit, makineria stërvitore e pingpongut dhe makineritë e tjera të stërvitjes së topit etj.), dhe Katër sektorë kryesorë: sportet inteligjente komplekse, komplekse sportive të zgjuara të kampusit dhe platformë sportive e të dhënave të mëdha.

  Partnerët e biznesit

  SIBOASI ka qenë prodhuesi numër 1 për makineritë inteligjente të topave që nga viti 2006, duke u shitur në mbi 100+ vende dhe rajone. Produktet variojnë nga makineria e basketbollit, makineria e gjuajtjes së badmintonit, makineria e tenisit, makineria stërvitore e futbollit (futbolli), makineria e stërvitjes së volejbollit, makineria e ushqimit të topit të kungujve, makineria e fiksimit të raketave dhe makineria e stërvitjes padel do të vijë së shpejti në treg ...