Best otomatis Basketball Shooting Laku Machine S6829 Price lan Training | SIBOASI

Otomatis Basketball Shooting Laku Machine S6829

kacepetan 20-140KM / H Ball Kapasitas 5Telapan
Bal Interval 2.3-6S bobot 120KG / 265LB
Size paket 94 * 68 * 185CM Waranti 2 taun
Kuwasa 96W Tegangan AC Power 110 / 220V



Setunggal, layang wordwide!

Detail produk

Tags Product

Ringkesan

S6829 yaiku mesin rebounding elektronik kanggo basket, lan iku entri-tingkat siji saka SIBOASI basket dipakani mesin seri. Prasaja nanging modern desain ndadekake mesin iki ènthèng (Cukup 265 LBS) ing pasar. Iku bisa ketemu meh kabeh kabutuhan dhasar ing latihan basket (shooting utawa maringaken, pertahanan utawa penggerek nyerang). Ing additon, karo motor dhuwur-mburi digunakake ing mesin, luwih kuat lan maneh porsi kadohan nanging swara ngisor.

Kaluwihan kita:

  • 1. Produsen peralatan olahraga cerdas profesional.
  • 2. 160+ negara sing diekspor; 300+ Karyawan.
  • 3. 100% Inspeksi, 100% Dijamin.
  • 4. Sampurna Sawise-Sale: Garansi rong taun.
  • 5. Pangiriman cepet: gudang cedhak

 

Produsen mesin bal SIBOASI nggunakake para veteran industri Eropa kanggo ngrancang lan mbangun tim R&D profesional lan bengkel uji produksi. Utamane ngembangake lan ngasilake proyek berteknologi tinggi bal-balan 4.0, mesin bal-balan sing cerdas, mesin basket cerdas, mesin bola voli sing cerdas, mesin bal tenis sing cerdas, mesin bulutangkis sing cerdas, mesin tenis meja sing cerdas, mesin bal squash sing cerdas, mesin racquetball sing cerdas lan latihan liyane. peralatan lan peralatan olahraga ndhukung, wis entuk luwih saka 40 paten nasional lan sawetara sertifikat kuoso kayata BV / SGS / CE. Siboasi pisanan ngusulake konsep sistem peralatan olahraga cerdas, lan nyiyapake telung merek peralatan olahraga Cina (SIBOASI, DKSPORTBOT, lan TINGA), nggawe papat bagean utama peralatan olahraga cerdas. Lan iku penemu sistem peralatan olahraga. SIBOASI ngisi sawetara kesenjangan teknologi ing lapangan bal ing donya, lan minangka merek terkemuka ing donya ing peralatan latihan bal, saiki wis dikenal ing pasar global….

Videos Saka Pelanggan

Umpan balik saka klien SIBOASI:

Rincian liyane:

1 (1)1 (8)1 (7)1 (6)1 (5)1 (4)1 (3)1 (2)

  • Previous:
  • Next: